Участникът в шоуто Стани богат“ Ирина Василевска тази вечер продължава участието

...
Участникът в шоуто Стани богат“ Ирина Василевска тази вечер продължава участието
Коментари Харесай

Билалов застина, такава кървава гнусотия в „Стани богат“ не е изричана

Участникът в шоуто „ Стани богат “ Ирина Василевска довечера продължава присъединяване си в надпреварата за познания, откакто нощес тя доближи до 1500 лв. без да употребява нито един жокер. 

Василевска е правист, изкачила е Килиманджаро, приключенец е, мечтае да стане преподавател в Африка, била е в Индия няколко пъти, показа я Михаил Билалов.

Не ми е още напълно ясна концепцията за учителстването в Африка, с изключение на в напълно началното обучение, тъй като с науките, от които разбирам, няма по какъв начин. Но на въпроса за какво – тъй като Африка е едно от тези места, на които на хората им е извънредно мъчно. Дори нямат вода за пиянство.

Знаем, че масаите пият вместо вода кръвта на кравите и без значение от това те са толкоз щастливи, излъчват такава естетика с околния свят, че със сигерност имаме какво да научим от тях, разяснява участничката.

Макар предната вечер да трошеше въпросите като семки, в петък Василевска се запъна още от първия въпрос. След като изгърмя трите си жокера, рискува и даде неверен отговор на въпроса кой е британският крал, който е умрял в борба и са му създали ДНК-анализ.

Участничката заложи на нестабилно, прекомерно късно заключи твърда сума и отговаряйки неверно на въпроса, си потегли от шоуто със скромните 500 лв., въпреки да си бе сложила надалеч по-амбициозни цели.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР